DAY & DINNER EVENT

Around 010 gids Wesley van den Bos laat een groep Rotterdam zien bij de Erasmusbrug
Een echte Rotterdamse gehaktbal van de Ballentent tijdens een van de tours van Around 010.

vanaf

EUR 89 (incl btw)

Je wil wat organiseren voor een grote groep? Zoek je een leuk idee voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding dag? Heb je ook geen idee wat je allemaal zou kunnen doen met een groep van bijvoorbeeld 20 of wel 40 mensen en kijk je ook een beetje op tegen al het geregel? Dan is een DAY & DINNER EVENT van Around 010 een uitkomst. ​
 

Met een groep van minimaal 15 personen ga je met een echte Rotterdammer langs de plekken waar de echte Rotterdammers komen. De bekende iconen slaan wij over, maar geven je een kijkje in het echte authentieke Rotterdamse leven. Gedurende de gehele dag brengt een van onze gidsen (Wesley of Aad) je langs de tofste hotspots van Rotterdam. 

 

Om de dag goed te beginnen starten wij met een gezonde lunch bij een van de verborgen pareltjes die Rotterdam rijk is. Vervolgens vertellen wij je op Rotterdamse wijze nieuwe verhalen, lopen wij langs de oude en nieuwe plekken in de stad en leer je het echte Rotterdam kennen. De skyline heeft de leukste verborgen hoekjes. 

 

Om de dag in stijl af te sluiten, regelen wij het diner en wie weet willen jullie nog langer blijven voor mooie cocktails en sluitdrankjes.

 

Het DAY & DINNER event is beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen en is 89,- euro inclusief btw. Hebben wij jouw aandacht getrokken en ben je geïnteresseerd in een DAY & DINNER event. Neem dan contact op via de mail met onderstaande knop voor boeken.  

 

Laat even weten wanneer je het event zou willen organiseren en voor hoeveel mensen. Mochten er nog allergieën of mensen met hoogtevrees zijn, geef dat voor de zekerheid ook door. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen en de mogelijkheden bespreken. 
 

Minimale groepsgrootte is 15 personen. 

DAY & DINNER EVENT