DAY  EVENT

_W9B1649.jpg

EUR 59 (incl btw)

DAY EVENT

Op zoek naar een goed idee voor een bedrijfsuitje of een teambuildings activiteit? Wat is leuker dan een echte Rotterdamse tour door de stad die nu zo hoog staat op alle lijstjes van ''Hipste steden'' en ''Plekken die je echt gezien moet hebben.'' ​ Ook voor diegenen die Rotterdam al kennen, hebben wij een toffe tour gemaakt waar je langs plekken komt die je niet eerder gezien hebt.

Wij geven jou en je collega's, familie en of vrienden de dag van jullie leven, geheel verzorgd.  Met een groep van minimaal 10 personen ga je met een echte Rotterdammer naar de plekken waar de echte Rotterdammers komen.

 

De bekende iconen slaan wij over, maar laten je het echte authentieke Rotterdamse leven beleven. Gedurende de gehele dag brengt een van onze gidsen (Wesley of Aad) je langs de tofste hotspots van Rotterdam. 

Om de dag goed te beginnen starten wij met een gezonde lunch bij een van de verborgen pareltjes die Rotterdam rijk is. Vervolgens vertellen wij je op Rotterdamse wijze nieuwe verhalen, lopen langs de oude en nieuwe plekken in de stad en leer je het echte Rotterdam kennen. De skyline heeft de leukste verborgen hoekjes. 

 

Het DAY EVENT is beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen en is beschikbaar vanaf 59,- euro inclusief btw per persoon.

 

Hebben wij jouw aandacht getrokken en ben je geïnteresseerd in een DAY EVENT. Neem dan contact op via de mail met onderstaande knop voor boeken.  

Laat even weten wanneer je het event zou willen organiseren en voor hoeveel mensen. Mochten er nog allergieën of mensen met hoogtevrees zijn, geef dat voor de zekerheid ook door. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen en de mogelijkheden bespreken. 

Groepen van minimaal 10 personen. 

vanaf