MEET THE TEAM

TEAM AROUND010 EVENTS

PHOTO-2021-02-26-09-08-28.jpg
ISABELLE

Deze geboren Rotterdamse heeft een immense voorliefde voor 'haar' stad. Vanuit haar ervaring met organisatie en events een echte 'spin in het web'. Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop bij deze perfectionist. Kan zowel vorm geven aan uw event als deze perfect begeleiden.

IMG_1198.JPG
WARNER

Projectmanager bij Around010 Events. Heeft een perfecte overview met oog voor details. Operationeel verantwoordelijk en eerste aanspreekpunt voor alle partner partijen. Sinds kort woonachtig in Rotterdam en direct halsoverkop verlliefd op de havenstad!

IMG_0230%202_edited.jpg
WESLEY

Op en top Rotterdammer(t)

Heeft Around010 Events opgericht om iedereen deelgenoot te kunnen maken van "zijn" stad. Vanuit zijn liefde voor de stad en zijn ruime netwerk zorgt hij steeds weer voor jouw perfecte, op maat gemaakte event. 

IMG_1617.JPG
WILLEM

Eén van de hosts van Around010 Events. Ook wel bekend in de stad als 'Rotterdambassadeur'... Willem kent alles en iedereen en iedereen kent Willem. Met het hart op de juiste plaats en welke klopt Rotterdam neemt hij jou mee in zijn stad en verhalen. onmiskenbaar Mr. Rotterdam!

Wout.JPG
WOUT

 Ook een host van Around010 Events. Niet geboren in Rotterdam, maar woont er al bijna 30 jaar. Geniet van de combinatie van de oude wijken en nieuwe architectuur. Hospitality is his middle name. Hij zorgt on the spot voor jouw perfect verlopen event. Maar bovenal een vriendelijke vent.