KOP / KAAP TOUR

Around010-Kop-Kaap-Tour-Hotel-New-York.J
_W9B1529.jpg

Vanaf

EUR 59 (incl btw)

Ideaal om twee van de meest energieke delen van Rotterdam te leren kennen! 

 

Een paar jaar geleden werd een loopbrug aangelegd die door de Rotterdammers al snel in de volksmond ‘de Hoerenloper’ werd genoemd. Katendrecht (bekend als ‘de Kaap’) werd hiermee verbonden met de Wilhelminapier (bekend als ‘de Kop van Zuid’).


Met uw personeelsuitje, ondernemersvereniging of gewoon als groep vrienden of familie nemen wij u mee in de geschiedenis en ontwikkeling van deze twee enerverende gebieden in Rotterdam.

 

Dit, uiteraard gepaard met een bezoek aan mooie, lokale eet- en drinkgelegenheden. Altijd al willen weten waarom Rotterdam het Manhattan aan de Maas werd? Nieuwsgierig naar de nacht van de Kaap en haar roemruchte verleden? Of hoe het kan dat de top 5 hoogste gebouwen van de Benelux op de slechtstmogelijke ondergrond gebouwd konden worden? Dat en veel meer vertellen we u tijdens deze Kop/Kaap middag.

 

Uiteraard mag een lunch in het beroemde hotel New York niet ontbreken. De stadswandeling is niet compleet zonder een uitje aan het oude hoofdkantoor van de Holland-Amerika lijn. En speciaal voor ons zal de zeer ervaren portier van hotel New York een rondleiding door het gebouw geven. Dit is het perfecte idee voor een middag uit in Rotterdam! 

Groepen van minimaal 10 personen. 

KOP KAAP TOUR