Kop/kaap tour

  • Ontdek de Kop van Zuid, het Manhattan aan de Maas en Katendrecht ofwel de Kaap, een volksbuurt met een roemrucht verleden

Een paar jaar geleden werd een loopburg aangelegd die de Kop van Zuid verbindt met Katendrecht. De Rijnhavenburg, maar onder Rotterdammers al snel ‘de Hoerenloper’ genoemd. Hierdoor werden Kop en Kaap verbonden en is het mogelijk deze twee delen van Rotterdam in één toffe citywalk tour aan elkaar te verbinden. Dit stukkie is nu lekker aan te lopen.

 

We vertellen je waarom Rotterdam het Manhattan aan de Maas werd.  Hoe het kan dat de top 5 hoogste gebouwen van de Benelux op de slechtst mogelijke ondergrond gebouwd konden worden. Uiteraard met het prachtige en historische Hotel New York als stralend middelpunt. Ken jij de Wilhelminasteen al?

Nieuwsgierig naar de nacht van de Kaap en haar roemruchte verleden? Dat en veel meer vertellen we je tijdens deze Kop Kaap tour. We nemen je mee naar het Deliplein en de Fenix Foodhallen. Toffe spots waar je lekker kunt eten en drinken. Van Café de Ouwehoer tot Thai Food bij Delibird. Wil je nog meer van Rotterdam zien? Geen probleem dan pakken we de watertaxi naar Noord of we lopen verder op Zuid de Afrikaanderwijk in om daar de Pow Wow Street art te bekijken. De Kop Kaap tour staat garant voor een leuke middag, maar is ook prima als basis voor een dag of weekend event. Ook tof "By Night"!

Prijs vanaf 29,95 euro p.p. (excl btw)