Actieve workshops online

Hoe leuk is het om met je collega's, vrienden of familie samen actief bezig te zijn? En omdat dat online te kunnen doen, tegelijkertijd? Around010 Events is trots om een aantal partnerships te mogen aanbieden waarin we volledig op maat actieve workshops verzorgen. Aangevuld met de bekende borrelbox in het betreffende thema en optioneel uit te breiden met extra's!

'ONLINE EUROVISIE FESTIJN'

Around010 Events kan het Eurovisie Songfestival in eigen stad niet zomaar voorbij laten gaan... Samen met de Rotterdamse Megan Schoonbrood (Dragrace Holland) hebben we een heus

'Online Eurovisie Festijn' ontwikkeld.

Beleef met jouw collega's, familie of vrienden de echte Eurovisie buzz tijdens dit hysterische, online event. Gedurende anderhalf uur nemen we je mee in dit Europese feest dat over de stad is neergedaald.

Vol entertainment, competitie, weetjes, muziek en wie weet... nemen we je wel live mee naar dè Eurovisie Songfestival locaties in de stad met een razende reporter. Uiteraard zorgen wij voor de borrelbox en wordt er een hapje en drankjes bij jouw thuis bezorgd. Ervaar het feestgedruis van het grootste festival ooit in Rotterdam, maar dan heerlijk vanuit het gemak van je eigen huis.

 

Kookworkshop Online

We hebben allemaal wel eens de kookprogramma’s gezien op TV. Vaak braaf en kalm. Maar wat als je er een Rotterdams sausje overheen doet? Dan krijg je heerlijke gerechten met een grote dosis entertainment. Ga mee met de chef bij restaurant Bij de Bruin. Die, met een glas wijn in de hand, samen met zijn sidekick elke stap van het koken tot een event maakt. Je mag meekoken maar hoeft niet. Uiteraard is er de mogelijkheid om een box met ingrediënten en/of receptuur te versturen aan de collega’s. Enjoy the show!

Braakhekke.png
IMG_9142.jpeg

"Ook het borrelpaket was super verzorgd. Bestaande uit alleen maar Rotterdamse produkten. Een aanrader om met Around010 in zee te gaan!"

(Visser & Smit Hanab)

Diverse pakket uitbreidingen

Naast de borrelpakketten die we op maat maken naar jouw gelegenheid en thema kunnen we uitbreiden bij de actieve events. Denk aan receptuur bij een kookworkshop of zelfs een hele ingredientenbox. En wat te denken van bladmuziek, digitale opnames of een zangdiploma bij Shirma's online sessions? Vraag naar de mogelijkheden....

Shirma's Soul Sessions Online

010 is niet alleen een postcode, het is ook de ziel van de stad Rotterdam. Van wie beter om dan een zangworkshop te krijgen dan van de Queen of Soul niet alleen van Rotterdam, maar zeker ook van Nederland; zangeres Shirma Rouse.

Door Anouk zelfs benoemd als de beste zangeres van ons kikkerlandje. En nu schuift dit talent gewoon aan.

Deze Rotterdamse gaat tijdens deze online sessie alle deelnemers laten zien hoe je je zang kan verbeteren. Om aan het einde een gastoptreden te geven speciaal voor jouw groep. En dat onder het genot van een hapje en drankje. Een activiteit om nooit meer te vergeten. Meezingen mag, maar hoeft niet. Shirma heeft ooit al meegedaan met The Voice, maar voor wie draaien jouw collega’s hun stoel om?

IMG_1152 (1).JPG

Hèt Online Eurovisie Festijn, Kookworkshop of Zangworkshop

Prijs vanaf

€ 29,95

( p.p. & ex btw)