• Around010

Behind the scenes bij de ESC 2021 Countdownfilmpjes

Bijgewerkt op: apr 30

Wij als evenementenbureau ontwikkelen ons telkens om aan alle wensen te voldoen van onze aanvragers. Zo ook toen Rotterdam. Make it Happen ons als partner van de merkalliantie vroeg om mee te denken met de countdown filmpjes naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam.


Countdownfilmpjes?


Ja, maar wat is dat? Misschien heb je er al een aantal voorbij zien komen. Vanwege de bekende restricties zal het een Songfestival worden die anders is, en vooral online gebeurt. Daarom is besloten om te gaan aftellen naar hèt moment: de finale op 22 mei. Verschillende organisaties hebben dagen gekregen om Europa warm te laten lopen voor Nederland en Rotterdam. Binnenkort kun je 20 en 10 dagen tot de finale zien. Let op de socials van Rotterdam Make it Happen en Around010 Events en vooral op 12 en 2 mei aanstaande.


100 dagen: Dragqueens op de Euromast

We hebben het filmpje hier al getoond maar we doen het lekker nog een keer. 2 dragqueens, met wijn op de Euromast.

Dat is geheid een feestje. En dat was het ook. Megan Schoonbrood en Mama Queen deden de aftrap van de Countdown.

Make-up vloog door de ruimte, de dames leefde zich helemaal uit.

Resultaat? Misschien niet een oscar voor acteren waardig maar de boodschap is duidelijk. Rotterdam zit te wachten op gezelligheid en verbintenis, en dat gaat de stad absoluut geven.


20 dagen... Open Up to each other!Check onze socials op 2 mei voor het resultaat.


10 dagen... Open Up to celebrate!


foto credits: Bigguban Media


Check onze socials op 12 mei voor het resultaat.


Wat een event, het grootste, live muziek evenement ter wereld strijkt neer in Rotterdam. Het Eurovisie Songfestival 2021. Dus... Open Up to Rotterdam63 keer bekeken