• Around010

Beleef de passie van Bachs meesterwerk met Around010 en het Rotterdams Philharmonisch Orkest


Around010 presenteert met trots de derde samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Na het Gergiev festival en Musical Meets Opera mogen wij nu een speciaal Around010 arrangement aanbieden met als muzikaal hoogtepunt de opvoering van de Matthäus Passion op zaterdag 11 april 2020.Around010 Matthäus Passion Arrangement:

- Around010 Citywalk

- Diner bij Gastrobar bij de Bruin

- Tickets Matthäus Passion - Rotterdams Philharmonisch Orkest (2e rang)

Ticketprijs € 85,00 per persoon


De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd. Ook in Rotterdam bestaat er een jarenlange traditie van de opvoering van dit prachtige muziekstuk. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Around010 willen je graag kennis laten met deze traditie en de stad Rotterdam. Na een rondleiding langs verborgen parels waarbij we Rotterdamse verhalen vertellen nemen we je mee naar Gastrobar Bij de Bruin waar wij van een heerlijke gedeelde maaltijd genieten.


Aansluitend worden we ontvangen in De Doelen waar wij de Matthäus Passion beleven. Een prachtig stuk met eeuwigheidswaarde en daarbij mooie ontroerende stemmen. Laat je betoveren door de vele aria’s en de dialoog tussen de twee koren. Het fundament van alle muziek in deze wereld ligt in de klassieke muziek. Iedereen moet eens in zijn leven die ervaring bijwonen. Een beleving in Rotterdam die je niet wil missen!


Programma

Start om 16.00 uur in Rotterdam Centrum. Exacte locatie wordt nog bekend gemaakt


Ticketlink

https://around010events.stager.nl/web/tickets/406791
356 keer bekeken