• Around010

Christmas Specials 2019Wij willen je graag informeren over onze Around010 Christmas Specials. In plaats van het traditionele kerstpakket of de 'makkelijke' cadeaubon, biedt Around010 de gelegenheid om een onvergetelijke indruk achter te laten bij jouw medewerkers, collega's, familie 0f vrienden. Rotterdams én groen! Want groen staat voor Rotterdam én duurzaamheid, een mooie gelegenheid om deze twee met elkaar te verbinden.

Vier jij ook de feestdagen met Around010 in Rotterdam?


"Dé Rotterdamse kerstbeleving om te geven en te krijgen"Na onze eerste succesvolle samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest mogen wij weer een mooi Around010 Citywalk Concert aanbieden.


Around010 Christmas Special 1: Musical Meets Opera met Simone Kleinsma 


Deze keer Musical meets Opera met in de hoofdrol niemand minder dan Simone Kleinsma. Het thema Night and Day zorgt ervoor dat het programma het beste van twee werelden samen brengt: van Mozarts aria voor de Koningin van de Nacht, tot de klassieker 'One Day More' uit de musical Les Miserables. Wij starten op zaterdag 14 december aan het einde van de middag met onze citywalk. Rotterdam by Day! Tijdens onze tour door Rotterdam daalt de schemering neer en zien wij de lichtjes aan de prachtige city skyline verschijnen. Rotterdam by Night! In Rotterdam kun je overdag genieten van prachtige moderne architectuur en toffe streetart, maar natuurlijk is er ook 's nachts genoeg te zien en is er een bruisend uitgaansleven.

Wij vertellen erover en laten je kennis maken met de locale hotspots. Samen genieten wij van een sfeervol pré-kerstdiner bij Gastrobar Bij de Bruin. De wijnen zijn heerlijk en de gerechten op je bord zien er niet alleen betoverend uit, zo smaken ze ook! Deze Rotterdamse ondernemers wonnen de 3e prijs in de Gouden Pollepel competitie AD Rotterdam 2018! Als afsluiter het muzikale hoogtepunt van de dag; Musical meets Opera bij de Doelen. De rode loper is uitgerold voor Simone Kleinsma, Hila Fahima, Robert Watson en West End-ster Jonathan Andrew Hume en dirigent Corinna Niemeyer, maar natuurlijk ook voor de Around010 gasten. Er wacht een exclusief ontvangst met drankje waarna we prachtige plekken hebben voor de voorstelling! 


All-in Ticket € 79,95


 • Zaterdag 14 december van 17.00 - 22.30 uur

 • Entreeticket Musical Meets Opera (2e rang)

 • Citywalk Rotterdam by Night

 • Pré- kerstdiner inclusief 2 drankjes 

 • Exclusief ontvangst RPHO met een drankje


TICKETSAround010 Christmas Special 2: Stand Up Comedy at Club Haug 


Laat je lachspieren het werk doen tijdens deze toffe citywalk op donderdag 19 en vrijdag 20 december 2019. 'By Night' zal je de stad aanschouwen in zijn volle glorie. Voor een pré-kerstdiner zullen we aanschuiven bij Gastrobar Bij de Bruin. De avond zal worden afgesloten bij Comedy Club Haug voor het betere lachwerk. Comedy Club Haug is het stand-up comedy podium van Rotterdam waar zowel opkomend talent als gevestigde comedians op de line-up kunnen staan. Comedy Club Haug selecteert zijn comedians op charisma en authenticiteit. #echtlachen


All-in Ticket € 79,95


 • Donderdag 19 of vrijdag 20 december van 17.00 - 22.30 uur

 • Citywalk Rotterdam by Night

 • Pré- kerstdiner inclusief 2 drankjes 

 • Entreeticket Comedy Club Haug

 • Persoonlijk ontvangst inclusief een drankje


TICKETSAround010 Christmas Special 3:  Shirma's Christmas Gospel Sessions 


Op zaterdag 21 december laten wij je kennismaken met Rotterdam in kerstsferen. Wij nemen je mee tijdens 'Rotterdam by Night' waarna we aanschuiven bij Gastrobar Bij de Bruin voor een pré-kerstdiner. Hierna is het een klein stukje lopen naar het hoogtepunt van de avond; een prachtig gospelconcert afgewisseld met niemand minder dan Shirma Rouse, de enige Rotterdamse Souldiva!


Shirma Rouse gaat na een succesvolle reeks in 2018 wederom terug naar haar muzikale roots. Met haar Christmas Gospel Sessions zal zij haar passievolle sound ten gehore brengen in de prachtige Arminiuskerk in Rotterdam. Waar zij ooit gestart is met zingen in de kerk maakt ze nu de cirkel rond. Een muzikale avond die je absoluut niet wilt missen.


Beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!


All-in Ticket € 79,95


 • Zaterdag 21 december van 17.00 - 22.30 uur

 • Citywalk Rotterdam by Night

 • Pré- kerstdiner inclusief 2 drankjes 

 • Entreeticket Shirma's Christmas Gospel Sessions

 • Exclusieve meet & greet met Shirma Rouse na de show


TICKETS

158 keer bekeken