• NIEUWS

ESC Nieuws: Open Up & Make it Happen!

Nog 100 dagen...


Het grootste live, muziekfestival ter wereld strijkt neer in Rotterdam


Het Eurovisie Songfestival wordt, na de winst van Duncan Laurence, in 2021 eindelijk georganiseerd door Nederland en wel in Rotterdam. Ondanks dat de organisatie van hostcity heeft bepaald dat men vol wenst te gaan voor 'scenario B' (met delegaties en Nederlandse fans) is het festijn dit jaar toch wat anders dan normaal.


Creatief en ondernemend als men is in Rotterdam zijn er allerlei alternatieve initiatieven opgezet. Bij het gloednieuwe Rotterdamse icoon, Depot Boijmans van Beuningen, staat een enorme aftelklok. Hier vond de countdown plaats tot de start van het festival op 18 mei.

De merkalliantie Rotterdam. Make it Happen gaat speciaal gedurende deze countdown een aantal clips produceren. Als merkalliantie partner helpt Around010 Events mee met de ontwikkeling en realisatie hiervan.


We zijn dan ook trots om bovenstaande, eerste clip te kunnen tonen. In dit filmpje starten we met de countdown van 100 dagen tot de start. De clip is inmiddels in heel Europa getoond.

Speciaal voor deze film tellen Ma'ma Queen en Megan Schoonbrood samen af vanaf de Euromast. Beide dames, bekend van Dragrace Holland 2020, zijn trotse inwoners van de stad. En na het eerste seizoen van Dragrace Holland is de stad trots op haar deelnemers van deze RuPaul productie.Around010 presents... 'Het Online Eurovisie Festijn'


Around010 Events kan het Eurovisie Songfestival in eigen stad niet zomaar voorbij laten gaan... Samen met de Rotterdamse Megan Schoonbrood (Dragrace Holland) hebben we een heus

'Online Eurovisie Festijn' ontwikkeld.

Beleef met jouw collega's, familie of vrienden de echte Eurovisie buzz tijdens dit hysterische, online event. Gedurende anderhalf uur nemen we je mee in dit Europese feest dat over de stad is neergedaald.

Vol entertainment, competitie, weetjes, muziek en wie weet... nemen we je wel live mee naar dè Eurovisie Songfestival locaties in de stad met een razende reporter. Uiteraard zorgen wij voor de borrelbox en wordt er een hapje en drankjes bij jouw thuis bezorgd. Ervaar het feestgedruis van het grootste festival ooit in Rotterdam, maar dan heerlijk vanuit het gemak van je eigen huis.


Wil jij jouw collega's, familie of vrienden verrassen met dit spektakel? Ga naar www.around010.nl of stuur ons een bericht op info@around010.nl.


We gaan er een feestje van maken !Team Around01049 keer bekeken