• NIEUWS

Wat duurt de situatie lang hè? Nu kun je ook jouw [bedrijfs]event online boeken via Around010 Events

Bijgewerkt op: 16 mrt. 2021Verveel jij je mateloos achter je laptop alleen? En mis je die gezellige borrel met collega's zo?


Vanaf nu kun je weer gezellig met jouw collega's, vrienden of familie een leuk event organiseren. Around010 Events gaat digitaal! Want zeg nou zelf? Die gerse, Rotterdamse sfeer kunnen we natuurlijk ook online voor jou creëren. En zoals je van ons gewend bent maken we jouw event volledig op maat. Qua tijdsduur en ook qua inhoud.


"Thuiswerken betekende in het begin vooral relaxed de dag starten. Nu mis ik steeds meer en meer het contact met mijn collega's"

Van borrelbox tot pubquiz...


We gaan natuurlijk eerst met jou vrijblijvend in gesprek. Want ieder bedrijf is anders en elke afdeling heeft zijn eigen, kenmerkende gewoonten. Of ben je met een groep vrienden die eindelijk weer eens wat in een grote groep willen doen? Heb je een familiegebeurtenis te vieren en wil je daarmee niet langer wachten? Al jouw wensen nemen we mee in ons eerste voorstel Een gezellige borrelbox kan natuurlijk niet ontbreken. Deze proberen we zoveel mogelijk met echte, lokale producten te vullen. Van lekkere biertjes van ROTT. Brouwers tot heerlijke verse nootjes en Rotterdamse kaas van de Kaashoeve op de Oude Binnenweg. Uiteraard bepaal jij wat erin komt, van hapjes en drankjes tot die persoonlijke boodschap. We pakken het feestelijk voor je in en zorgen dat iedereen zijn box ontvangen heeft op de dag van het event. En voor Around010 Events stoppen de grenzen niet bij de Ring Rotterdam... We sturen het net zo makkelijk voor je op naar die collega's in het buitenland...


"Ik had geen idee wat er allemaal mogelijk was tijdens een online event, maar was positief verbaasd dat we zelfs een online 'Make it Happen' tour door de stad konden krijgen!"

Uiteraard is het leuk om weer tegelijkertijd met elkaar te kunnen borrelen en over van alles en nog wat te praten en lachen. Maar het kan natuurlijk ook erg tof zijn om met elkaar een online activiteit te doen. En dit kunnen we individueel of in teams regelen voor je. Van een pub quiz met een bepaald thema ( de keuze is reuze en vooral aan jou!) tot aan het kraken van een online escape room. Graag nemen we je ook digitaal mee op onze Make it Happen tour door Rotterdam, waarin we je vertellen waar die 'niet lullen, maar poetsen' mentaliteit vandaan komt.

Of ga je liever met elkaar de keuken in voor een kookworkshop? Uiteindelijk moet het iets zijn wat bij jullie past en waar je met plezier op terug kijkt. En voor het winnende team regelen wij uiteraard een leuke prijs.Wat gaaf om een event in je agenda te kunnen zetten!

Word jij al enthousiast bij het idee om met collega's, vrienden of familie weer een date in de agenda te kunnen zetten? Of gewoon met een grote groep tegelijkertijd lekker te kunnen proosten en genieten? Aarzel niet en vraag eens [uiteraard geheel vrijblijvend] naar de mogelijkheden. We zetten een mooi voorstel voor je in elkaar en als het dan nog niet blijkt te zijn wat je ervan verwacht had dan zit je nergens aan vast. (Maar ... dat hebben we nog niet eerder meegemaakt)

Contact opnemen kan natuurlijk via info@around010.nl of telefonisch via 06 4629 1444.

Bezoek ons ook eens op Instagram en Facebook op @Around010events en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurd in Rotterdam en waar we mee bezig zijn.


Team Around010


213 weergaven