• NIEUWS

Robin Achterkamp wilde wat doen voor de Rotterdamse ondernemers en startte #Tastochlief...

Bijgewerkt op: mrt 16Een echt, Rotterdams initiatief om de horeca en leisure ondernemers in de stad een hart onder de riem te steken


Samen met partners, participanten en sponsoren is er een leuke tas gevuld met allerlei lekkernijen, snuisterijen en kortingsbonnen samengesteld. Deze tassen verkopen we aan particulieren en aan het Rotterdamse bedrijfsleven.


De bedrijven kunnen de tas kopen om hun medewerkers te bedanken voor het afgelopen moeilijke jaar. Zo steunen ze niet alleen hun medewerkers maar ook direct de Rotterdamse horeca en leisure! Daarnaast kun je natuurlijk ook als particulier een tas kopen, en draag jij een steentje bij!


"Na een zeer bewogen 2020 ( zeg maar gerust rotjaar ) vinden wij het tijd voor meer positiviteit"


Een interview met Robin Achterkamp


Tastochlief, vertel...

Na een zeer bewogen 2020 (zeg maar gerust rotjaar) vinden wij het tijd voor meer positiviteit in onze sector! Dus in plaats van terug te blikken naar wat was, zorgen we gezamenlijk voor een fan(Tas)tisch begin van 2021, samen staan we sterk!

Door middel van een vrolijke campagne proberen we zoveel mogelijk (positieve) herrie te schoppen om aandacht te genereren voor alle participerende horeca en leisure ondernemers.

Voor bedrijven die mee doen kost het helemaal niks, wij zorgen voor alles, tot aan het bedrukken van de coupons toe. Ons doel is dan ook om voor extra aandacht en omzet te zorgen voor de participanten!


Hoe ben je op het idee gekomen?

Na een mindere fase waarin ik vooral bezig was met het omzetverlies en het verdampen van mijn spaarcenten was het tijd om het roer om te gooien, niet alleen financieel maar vooral ook mentaal had ik weer een doel nodig. Het liefst iets waarmee ik ook anderen kan helpen want dat geeft mij de meeste voldoening. Ik zag om mij heen dat alle horeca en leisure ondernemers het zwaar hadden en wilde iets liefs doen, zo ontstond het idee!


Wat kun je ondernemers mee geven in deze periode?

Probeer jezelf niet te verliezen in alles wat niet is, maar probeer, hoe moeilijk het ook is om op zoek te gaan naar lichtpuntjes. Als die er niet zijn zal je die toch echt zelf moeten creëren. En ja zelfs in deze tijden liggen er kansen!


Wat maakt jou een op en top Rotterdammer(t)?

Opgegroeid tussen de containers en schepen kreeg ik al jong mee wat het was om een Rotterdammer te zijn. Niet lullen, maar poetsen past bij mij, maar ook de Rotterdamse humor waar je flink mag uitdelen maar nooit als je niet zelf kan incasseren. Mensen van buiten Rotterdam kunnen dan ook nog weleens schrikken als ik een grapje maak 😉


Tot slot, wat wil je zelf nog kwijt?

Ik zou iedereen mee willen geven iets liever voor elkaar te zijn. Probeer je wat vaker in een ander te verplaatsen en heb geduld. Dat betaald zich ooit uit...


Tot slot


Robin is zelf een horecaondernemer en staat dus graag in zijn 'Berry's Lunchroom' in het Lloydkwartier. Twee keer de hoek om bij RTV Rijnmond. Dat juist een horecaondernemer dit initiatief voor zijn collega ondernemers op zet is dus te gek! Around010 Events doet uiteraard graag mee hieraan. Onze coupons met 10% korting op je gehele (online) bedrijfsevent zitten in de tas. Te gebruiken zolang je wilt, als je het event maar in 2021 vastlegt.


We snappen dat je niet kan wachten om zo'n tas aan te schaffen voor je vrienden, familie of juist voor al je medewerkers. Voor meer info kun je naar www.tastochlief.nlUiteraard is Berry's Lunchroom open voor afhaal en online. Het zit aan de Kratonkade 5 te Rotterdam. Ze bezorgen jouw (bedrijfs) lunch wanneer je wenst!

www.berryslunch.nl


Berry's Lunchroom

Kratonkade 5

3024 ES Rotterdam

Tel. 010 763 42 73

info@berryslunchroom.nl74 keer bekeken