• Around010

Samenwerking Around010 en Rotterdams Philharmonisch Orkest

Bijgewerkt op: 29 jul 2019

Wij zijn erg trots te mogen melden dat wij een partnerschap met het Rotterdams Philharmonisch Orkest zijn aangegaan. Onze succesvolle samenwerking met Jazz International Rotterdam heeft ons en het Rotterdams Philharmonisch Orkest geïnspireerd om het komende jaar een aantal exclusieve Citywalk Concerten aan te bieden.De eerste twee concerten zijn onderdeel van het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival dat al 24 jaar elk jaar in Rotterdam gevierd wordt. In aanloop naar het 25e jaar wil het Gergiev Festival u niet alleen van klassieke muziek laten genieten, maar ook van de stad Rotterdam, al zo lang onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Rotterdam, mon amour Dit jaar staat het Gergiev Festival in het teken van de stad van liefde, het licht en de muziek: Parijs. Op onze geheel eigen wijze verbinden wij Rotterdam en Parijs tijdens de wandeling door Rotterdam. Wij ontmoeten elkaar om 12.00 uur in het park en drinken een kopje koffie met iets lekkers bij Parqiet. Op onze weg door Rotterdam staan wij stil op mooie plekken en laten wij u kennis maken met het echte Rotterdam en de Rotterdamse mentaliteit. Rond half 2 zijn wij welkom bij Buurtbistrot Laurensius en genieten wij daar van een heerlijke Franse lunch. Wij vervolgen onze weg langs de culturele as van Rotterdam en bij concertgebouw de Doelen worden wij door het Rotterdams Philharmonisch Orkest ontvangen met een drankje en natuurlijk hoort u daar alles over Gergiev, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het festival met als slot van de dag om 16.00 uur het concert van ofwel Yulia Matochkina of de Jussens. Een muzikale dag Parijs; gewoon in Rotterdam! Beleeft u dit met ons mee?
Around010, Gergiev mon amour tour - Yulia Matochkina 12-09-2019 De Russische mezzosopraan Yulia Matochkina is weer zo'n geweldige ontdekking uit het Mariinsky Theater: met haar zwoele stem en gepassioneerde voordracht imponeerde ze reeds op het Gergiev Festival 2016. In dit liedrecital vertolkt ze onder meer Russische liederen met een Franse inslag. Prijs inclusief Koffie met lekkers, Franse lunch en Concertticket.

Nu boeken E 69,95
Around010, Gergiev mon amour tour - De Jussens 14-09-2019 - eerste rang De geliefde pianobroers Jussens spelen een exclusief recital in het Gregiev Festival met een al even geliefd repertoire. Bekend van de film Fantasia is bijvoorbeeld L'apprentici sorcier oftewel De Tovenaarsleerling van Paul Dukas, waarin het gedrag van een jonge tovenaar compleet uit de hand loopt. Prijs inclusief Koffie met lekkers, Franse lunch en Concertticket.

Nu boeken E 75,00

927 keer bekeken