• Around010

Samenwerking met Rotterdam Partners

Bijgewerkt op: 11 dec 2019

Samen de handen ineens slaan is een van de fundamenten waar Rotterdam op is gebouwd. Handen uit de mouwen... Geen woorden maar daden!


Around010 wil mensen kennis laten maken met het echte Rotterdam, een lokale beleving door de ogen van de Rotterdammers. Hier kan het natuurlijk niet ontbreken aan samenwerking met echte Rotterdamse partners!


Rotterdam Partners is het enige, echte netwerk van de stad. Met het aanbrengen van internationale partijen in de stad is men continue bezig het imago van Rotterdam te versterken. Rotterdam Partners promoot de stad en de regio nationaal en internationaal. Dit is ook wat wij bij Around010 voor ogen hebben. Door onze events willen we de stad in al haar glorie en pracht tonen door lokale ogen. Aansluiting en samenwerking met dit geweldige platform kon dan ook niet uitblijven.


Kortom, we staan nooit stil bij Around010. Door allianties aan te gaan met echte, Rotterdamse partners willen we meer bekendheid creëren en Rotterdam nog meer en beter op de kaart zetten. Wil jij zelf ervaren hoe het is om de mooiste stad van Nederland te zien zoals de Rotterdammers haar zien? Eten, drinken en vervoeren zoals de bewoners dat doen? Boek dan snel een van onze tours of customize jouw dag(deel). Wij zorgen ervoor dat het een event wordt dat je niet snel vergeet!
32 keer bekeken