• Around010

Special Eurovision010 tour

Bijgewerkt op: 9 mrt 2020

Natuurlijk tellen wij in de decembermaand af naar de laatste dag van het jaar, maar in Rotterdam is dat dit jaar een beetje anders. Wij kijken een stukje verder vooruit. Er staat een andere belangrijke datum in de agenda: 16 mei 2020. Rotterdam maakt zich op voor Eurovision 2020. Het bruist in 010 van alle toffe ideeën. Hier wil je bij zijn!


In aanloop naar het Eurovision 2020 biedt Around010 vanaf 1 januari 2020 de Eurovision010 tour aan in Rotterdam. Wij laten je kennismaken met het echte Rotterdam, maar vertellen je ook waar hét gebeurt in aanloop naar en tijdens het Songfestival. Welke initiatieven er in Rotterdam ontwikkeld worden en hoe jij met jouw collega's, familie of vriendengroep deel uit kunt maken van deze fantastische happening in 010.

Te boeken in combinatie met één van onze andere tours zoals de official cityslogan Rotterdam Make it Happen tour, maar natuurlijk ook mogelijk als bedrijfsevent op maat. Ook zijn er diverse toffe indoor programma's die wij in samenwerking met onze partners aanbieden. Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail met je wensen naar info@around010.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken in een vrijblijvend gesprek.

50 keer bekeken