• NIEUWS

Support Horeca Rotterdam, Make it Happen! tour

Bijgewerkt op: mrt 16

In samenwerking met de Rotterdam Make it Happen merkalliantie willen wij de Rotterdamse horeca een hart onder de riem steken. Wij bieden daarom een speciale editie van onze

Make it Happen! tour.


Op een zaterdag in juni nadat de horeca in Rotterdam weer open mag, bieden wij een special edition aan van de cityslogan Make it Happen! tour. Deze officiële, gelijknamige tour is in samenwerking met de Rotterdam. Make it happen merkalliantie ontwikkeld.

De cityslogan; Make it happen! staat voor alles wat Rotterdam zo’n gerse stad maakt. Handen uit de mouwen, niet lullen, maar poetsen en de proeftuin van de wereld zijn op creatief, ontdekkend en samenwerkend gebied. Internationaal, rauw en innovatief zijn kernwoorden van deze stad.


Wij hopen dat wij dit event op zaterdag 6 juni kunnen aanbieden en hebben deze dag nu als datum vastgezet, natuurlijk houden wij de ontwikkelingen in de gaten en zullen wij het event indien nodig verzetten. Door nu al een ticket te kopen voor dit event steun je drie van onze horecapartners en natuurlijk ook Around010.


Ook hopen wij met dit initiatief andere eventaanbieders en horeca ondernemers in Rotterdam te inspireren. Samen maken wij Rotterdam tot de toffe stad die zij is!


Make it Happen - Support Horeca Rotterdam tour

· Start om 15.00 uur bij het Caland Monument in de Veerhaven in Rotterdam.

· Drankje en hapje bij Parqiet in het Park

· Around010 Make it Happen! Citywalk met Rotterdamse gids

· Drankje en hapje bij Buurtbistrot Laurensius

· Afsluitend drankje en hapje bij Gastrobar Bij de Bruin


All-in prijs 50,00 Euro


Je ticket boek je HIER!

342 keer bekeken