• Around010

Trots! Around010 is geselecteerd om tours voor delegaties en pers tijdens ESC2020 te verzorgen!

Wow! Vandaag hebben wij gehoord dat Around010 is geselecteerd als één van de partners om culturele tours voor de artiestendelegaties en geaccrediteerde pers tijdens Eurovision 2020 in Rotterdam te verzorgen. Een erg mooie opdracht waar wij waanzinnig trots op zijn! Wij hebben ontzettend veel zin om met onze officiële Make it Happen tour de delegaties en pers een warm welkom te heten in Rotterdam en te laten ervaren wat onze gerse stad te bieden heeft!

#Openuptorealness

Wij zijn een ambassadeur van Rotterdam en merkalliantiepartner van de Rotterdam Make it Happen merkalliantie. In samenwerking met de merkalliantie hebben wij de officiële Rotterdam Make it Happen Cityslogan tour ontwikkeld. Wij laten het echte Rotterdam zien. Niet de highlights, maar de verborgen plekjes. Tijdens de Rotterdam Make it Happen tour, die wij voorafgaand aan het ESC tussen 3 en 14 mei in vier verschillende varianten mogen verzorgen, ontdek je waarom de Rotterdammers zijn wie ze zijn. De cityslogan; Make it happen staat voor alles wat Rotterdam zo’n gerse stad maakt. Handen uit de mouwen, niet lullen, maar poetsen en de proeftuin van de wereld zijn op creatief, ontdekkend en samenwerkend gebied. Internationaal, rauw en innovatief zijn kernwoorden van deze stad. Rotterdam for Real!Make it Happen tour

#Port #Skyline #Impact #Art


Wil jij meer weten over deze tours of andere events die wij voor jouw bedrijf, relaties, netwerkclub, vriendengroep of familie kunnen verzorgen? Kijk even op onze website of stuur een mailtje. We maken graag een programma op maat.
203 keer bekeken