• Around010

Around010 Events is jarig en trakteert

3 years and counting! Afgelopen maand vierde wij ons 3 jarig bestaan. Na het recente jaar is dat zeker een mijlpaal. Wat begon als een klein bedrijf is uitgegroeid tot een volwaardig Rotterdams eventbureau inmiddels met vertakkingen in artist management en creative concepts. Wij zijn trots dat we nog altijd een glimlach weten te toveren op al die mensen die onze evenementen beleven.


Natuurlijk laten we onze verjaardag niet zomaar aan ons voorbij gaan. Jullie kunnen aan het feestje meedoen! Wij geven fantastische prijzen weg de komende tijd. Wat moet je doen?

Volg Around010 Events op een van onze socials (Instagram, LinkedIn en Facebook). Tag een vriend en/of bekende om hen ook mee te laten genieten van onze avonturen. Volgt deze persoon ons ook? Dan maak je kans op de prijzen. Zie hier wat we allemaal trakteren...


Around010 Events tekening door stadstekenaar


We kunnen het niet geloven, maar onze Rotterdamse stadstekenaar Jeffrey de Bruin heeft een tekening gemaakt, exclusief voor Around010.


Een unieke samenwerking om ons 3 jarig bestaan te vieren. Wie wil net zoiets uitzonderlijkers hebben? Doe mee aan onze prijsactie en hij kan van jou zijn.Kookboek ‘ Soul Kitchen’ van Shirma Rouse

Kookboek voor winactie van Rotterdams eventbureau Around010

Shirma Rouse is een vriendin van Around010 Events en geen onbekende. Deze Rotterdamse queen of soul heeft naast haar gouden strot ook een voorliefde voor koken. Geïnspireerd door recepten van haar moeder, oma en anderen geeft ze in dit kookboek haar eigen twist aan soul food. Wil je niet wachten totdat je dit kookboek gewonnen hebt? Klik hier om het direct te bestellen.

T-shirts voor winactie van Rotterdams eventbureau Around010

T-shirts van Boerenjongens

Wil je humor, talent en creatievelingen? Ontdek dan Boerenjongens. Een gers, creatief communicatiebureau in Rotterdam. Partner van Around010 Events en helpt ons waar kan met onze evenementen. Zoals je weet werken wij als eventbureau alleen met Rotterdamse partners.

Door mee te doen met onze winactie maak je kans op een van deze te gekke T-shirts. We geven 3 verschillende T-shirts weg zoals afgebeeld hiernaast. Welke tekst vind jij tof?


Snoepjes voor winactie van Rotterdams eventbureau Around010

Diversiteit snoepje:

Rolling' Rainbows


Rotterdam staat voor diversiteit, zo ook in haar snoepjes. Van de makers van de Rotterdammertjes, is er een nieuw snoepje: Rollin' Rainbows. Ideale Eurovisie traktatie!

Deze leuke, kleurrijke snoepjes zijn een genot op de tong. We geven een aantal dozen weg. Enthousiast? Bestel dan via hun website meer. 10% van hun omzet doneren zij aan Pride Netwerk Nederland. Zo dragen wij allen ons (Rotterdams) steentje bij.


81 keer bekeken