• NIEUWS

Vier jij 30 april ouderwets online Koninginnedag met Around010?

Bijgewerkt op: mrt 1630 April stond bij ons altijd Oranje omcirkeld in de agenda, Koninginnedag. Helaas dit jaar geen Oranjefeestje, maar wel de online Around010 Make it Happen Quiz. Voor slechts 5 euro per persoon kun jij deelnemen aan de tofste quiz van Rotterdam. Echte Rotterdamse vragen, een onderhoudende quizmaster, een charmante assistente en natuurlijk jij met jouw vrienden, collega's of familie. Wie sleept de prijs in de wacht?

Wat moet je doen? Stuur een appje naar 06-46291444 met je naam en met hoeveel personen je mee wil doen. Je ontvangt dan van ons een tikkie. Na betaling sturen wij de link naar de Quiz.

Wil je daarbij ook genieten van een gezellig Rotterdams borrelpakket? We hebben diverse mogelijkheden. Neem even contact met ons op en wij zorgen dat de biertjes koud bezorgd worden met of zonder hapjes en natuurlijk is wijn ook mogelijk, want wijn is altijd fijn!

Zet jij om 30 april een grote groene Around010 cirkel in jouw agenda? We starten om 18.00 uur en de Quiz duurt ongeveer één uur, maar als het gezellig is, lopen we misschien een beetje uit. Maximaal 50 deelnemers. Leuk als je erbij bent!

226 keer bekeken