RECENSIES

Wat voor ervaring heeft men met 

Around010 Events opgedaan?

Hoe was het geregeld en hoe

heeft men het event beleefd?

Lees enkele ervaringen hier terug...

 

 

 

Van borrelbox tot ( Engelstalige )

pubquiz geheel in het thema van 2020...

Dankzij Around010 Events was ons eerste online New Years event een enorm succes! Onze hoogleraren hebben van Slovenië tot aan Rotterdam genoten van een leuke middag. Dank jullie wel voor de top organisatie!

Sandra van de Pas

Secretary Department

Erasmus University

IMG_1352.PNG
ABN-AMRO-vierkant.png

Als management team wilden we weer

eens wat doen los van werk.

We kozen via Around010 Events voor de online 'Make it Happen' Tour met echte Rotterdamse Borrelbox. Deze was naar wens zelfs wat uit te breiden. Ook al is het online, je hebt toch het gevoel dat je live midden in Rotterdam loopt. Super gedaan! Top georganiseerd van begin tot het eind!

Leon Bogers

Management SME Regio Zuid

ABN Amro NV

De digitale Kerstborrel  was een groot succes. Wij hebben veel lol gehad en iedereen was erg enthousiast ondanks dat het online was. De Rotterdamse mentaliteit werd zelfs gewaardeerd door de niet-Rotterdamse collega’s.

Ook was het borrelpakket goed verzorgd door met producten van lokale Rotterdamse ondernemers. Hier was goed over nagedacht!

Echt een aanrader om met Around010 in zee te gaan!

Gabriella Klooster

Managementassistent

Visser & Smit Hanab BV

IMG_1355.JPG

Bedankt voor het geweldige bedrijfsevent in Rotterdam. De regen heeft ons niet tegengehouden en we hebben een geweldige tijd gehad! Onze sales collega's uit de VS hebben genoten van de non-standard gesprekken tijdens de dag. Wat een gaaf idee om de dag te eindigen met een bezoek aan de Pelgrim Brouwerij in Delfshaven, wat erg interessant was voor onze Amerikaanse gasten!

 

Voor een fantastische, urban beleving in DE stad van Nederland kan ik Around010 Events van harte aanbevelen. Beleef en ervaar het beste van Rotterdam met het enthousiaste team van Around010!

 


Lisette Verheij

Head of Customer Service
Applikon Biotechnology Delft

Rotterdam wat ben je tof.  En Around010 Events wat goed dat je dát laat zien, de geschiedenis, de verborgen plekjes, de schatten en geheimen van de stad. Door één georganiseerd teamuitje bekijk je Rotterdam voorgoed door andere ogen. Wij hebben kantoren in Rotterdam en Amsterdam en voor alle collega's was het een topmiddag. Wesley is een bevlogen host die met trots Rotterdam laat zien en zelfs de rasechte Rotterdammers onder ons wist te verrassen met nieuwe locaties, horeca en verhalen.


Janou Bode

Marketing Communicatie Manager IMAP Netherlands

Around010...

Wat heb ik veel met je gezien

 

Geboren en getogen in Rotterdam

Dacht ik, wat kan je me nog voor nieuws vertellen dan?

 

Maar er gebeurt ook zovéél, in de stad der steden

Dat liet Wesley me zien met een duik in verleden en heden

 

Met  volop humor en kennis zag  ik ons échte Rotterdam

En kwam op plaatsen waar ik normaal zo gauw niet kwam

 

Een nieuwe kijk op ons eigentijdse, rauwe, stoere stad

Dank Wout en Wesley, jullie zijn ware ambassadeurs op 't Rotterdamse pad!

 

Anita Wadman

Head of Tours

Rotterdam The Hague Airport

 

Het jaarlijkse bedrijfsevent is voor M2Media het hoogtepunt van het jaar. Ieder jaar kiezen wij een nieuwe inspirerende plek uit om met ons bedrijf een weekend naar toe te gaan. Na Ibiza en Vlieland viel dit jaar de keuze op Rotterdam. Dat was zeker geen tegenvaller.

 

Around010 Events heeft voor ons alles verzorgd, van busreis tot hotelovernachting en van cursus "Rotterdams lullen' tot live Streetart maken. Lunch, borrel en diner op toffe spots en de nodige tips om het Rotterdamse nachtleven te verkennen.

 

M2Media uit 020 bedankt Around010 Events voor deze toffe weekend en volgend jaar komen we natuurlijk gewoon weer naar Rotterdam!

Steven van Dorp

Sr. Communicatie Consultant
M2Media

 

 

Een ontzettend leuk afdelingsuitje gehad met Around010 Events. We hebben hierbij gekozen voor de Make it Happen tour. Ze nemen je mee langs de leukste plekken van Rotterdam. Zeer informatief en met een leuke dosis humor sta je onder andere stil bij verborgen parken en memorabele plekken die Rotterdam gemaakt hebben tot wat zij nu is.

 

Daarnaast mogen de leuke plekken waar een drankje wordt genuttigd niet vergeten worden. Van ouderwets Rotterdamse gezelligheid in de Ballentent tot een cocktail op hoogte op een tof dakterras, overal is aan gedacht.

 

Een ware aanrader.

Patricia de Paepe

Adviseur Scheepvaartverkeer

Rijkswaterstaat 

Aan het einde van de middag de aftrap met toffe skylinestories op de Wilhelminapier en oversteek met Watertaxi naar de Veerhaven.
We hebben kennisgemaakt met een mooie historische plek van Rotterdam. Maar natuurlijk was er ook tijd voor een gezellige borrelstop bij de Ballentent.
Afsluitend genoten van echte verse Rotterdamse friet en homemade snacks bij Frites Unique.

 

Onderweg was er ruim voldoende tijd om met elkaar te kletsen en elkaar beter te leren kennen. Tijdens alle stops werden we met Rotterdamse humor getrakteerd op unieke ‘wist je datjes’ over onze wereldstad. Wij kijken met het hele team terug op een zeer geslaagd uitje!

Nathalie Sta

Accountmanager
Rabobank

Rotterdam van een heel andere kant gezien tijdens een super goed georganiseerde dag door Wesley van Around010 Events. Zo kom je nog eens op plekken waar je anders niet snel komt en hoor je de bijbehorende, heel interessante verhalen. Zeker een aanrader! De locaties voor lunch en drankjes hadden wij zelf niet gevonden... Een echte local ervaring!

Cindy Borgers

Familie Borgens

Afgelopen Juni hebben we een geweldige dag gehad met de ondernemersvereniging van Around010 Events! 

Zij hebben ons de verborgen pareltjes van Rotterdam getoond. We hebben gegeten en gedronken met de Rotterdammers en hun hotspots in de stad. Ik kan Around010 meer dan aanbevelen!

 

Brigitte van Ast-Sikkes 

Voorzitter

Ondernemersvereniging Hazewinden