Bedankt voor de geweldige tour door Rotterdam. De regen heeft ons niet tegengehouden en we hebben een geweldige tijd gehad! Onze sales collega's uit de VS hebben genoten van de non-standard gesprekken tijdens de tour. Wat een gaaf idee om de dag te eindigen met een bezoek aan de Pelgrim Brouwerij in Delfshaven, wat erg interessant was voor onze Amerikaanse gasten!

 

Voor een fantastische, urban tour in DE stad van Nederland kan ik Around010 van harte aanbevelen. Beleef en ervaar het beste van Rotterdam met het enthousiaste team van Around010!


Lisette Verheij
Applikon Biotechnology Delft

Rotterdam wat ben je tof.  En Around010 wat goed dat je dát laat zien, de geschiedenis, de verborgen plekjes, de schatten en geheimen van de stad. Door één wandeling bekijk je de Rotterdam voorgoed door andere ogen. Wij hebben kantoren in Rotterdam en Amsterdam en voor alle collega's was het een topmiddag. Wesley is een bevlogen gids die met trots Rotterdam laat zien en zelfs de rasechte Rotterdammers onder ons wist te verrassen met nieuwe dingen.


Janou Bode

Marketing Communicatie Manager IMAP Netherlands

Around010...

Wat heb ik veel met je gezien

 

Geboren en getogen in Rotterdam

Dacht ik, wat kan je me nog voor nieuws vertellen dan?

 

Maar er gebeurt ook zovéél, in de stad der steden

Dat liet Wesley me zien met een duik in verleden en heden

 

Met  volop humor en kennis zag  ik ons échte Rotterdam

En kwam op plaatsen waar ik normaal zo gauw niet kwam

 

Een nieuwe kijk op ons eigentijdse, rauwe, stoere stad

Dank Gunvor en Wesley, jullie zijn ware ambassadeurs op 't Rotterdamse pad!

 

Anita Wadman

Gids Rotterdam The Hague

Airport

 

Het jaarlijkse bedrijfsevent is voor M2Media het hoogtepunt van het jaar. Ieder jaar kiezen wij een nieuwe inspirerende plek uit om met ons bedrijf een dag of weekend naar toe te gaan. Na Ibiza en Vlieland viel dit jaar de keuze op Rotterdam. Dat was zeker geen tegenvaller.

 

Around010 heeft voor ons alles verzorgd, van busreis tot hotelovernachting en van cursus Rotterdams lullen tot live streetart maken. Lunch, borrel en diner op toffe spots en de nodige tips om het Rotterdamse nachtleven te verkennen.

 

M2Media uit 020 bedankt Around010 voor deze toffe dag en volgend jaar komen we natuurlijk gewoon weer naar Rotterdam!

Steven van Dorp
M2Media

 

 

Een ontzettend leuk afdelingsuitje gehad met Around010. Ze nemen je mee langs de leukste plekken van Rotterdam. Zeer informatief en met een leuke dosis humor sta je onder andere stil bij verborgen parken en memorabele plekken die Rotterdam gemaakt hebben tot wat zij nu is.

 

Daarnaast mogen de leuke plekken waar een drankje wordt genuttigd niet vergeten worden. Van ouderwets Rotterdamse gezelligheid in de Ballentent tot een cocktail op hoogte op een tof dakterras, overal is aan gedacht.

 

Een ware aanrader.

Patricia de Paepe

Rijkswaterstaat 

Aan het einde van de middag de aftrap met toffe skylinestories op de Wilhelminapier en oversteek met Watertaxi naar de Veerhaven.
We hebben kennisgemaakt met een mooie historische plek van Rotterdam. Maar natuurlijk was er ook tijd voor een gezellige borrelstop bij de Ballentent.
Afsluitend genoten van echte verse Rotterdamse friet en homemade snacks bij Frites Unique.

 

Onderweg was er ruim voldoende tijd om met elkaar te kletsen en elkaar beter te leren kennen. Tijdens alle stops werden we met Rotterdamse humor getrakteerd op unieke ‘wist je datjes’ over onze wereldstad. Wij kijken met het hele team terug op een zeer geslaagd uitje!

Nathalie Sta
Rabobank

Rotterdam van een heel andere kant gezien tijdens een super rondleiding van Wesley van Around010. Zo kom je nog eens op plekken waar je anders niet snel komt en hoor je de bijbehorende, heel interessante verhalen. Zeker een aanrader!

Cindy Borgers

Familie Borgens

Afgelopen Juni hebben we een geweldige dag gehad met het team van Around010! Zij hebben ons de verborgen pareltjes van Rotterdam getoond. We hebben gegeten en gedronken met de Rotterdammers en hun hotspots in de stad. Ik kan Around010 meer dan aanbevelen!

 

Brigitte van Ast-Sikkes 

Ondernemersvereniging Hazewinden

© 2019 Around010 | Rotterdam