© 2018 Around010 | Rotterdam

WHAT PEOPLE SAY

Intercollege Amsterdam

 

Nienke Dekker

Mijn collega's waren zo verrast hoe gaaf Rotterdam eigenlijk is!

Ik woon in de stad maar mijn collega's zijn allemaal woonachtig in Amsterdam. Dankzij Around010 hebben ze een beter perspectief op de stad gekregen en gezien hoe cool Rotterdam is...

Familie Borgers

 

Cindy Borgers

Rotterdam van een heel andere kant gezien tijdens een super rondleiding van Wesley van Around010. Zo kom je nog eens op plekken waar je anders niet snel komt en hoor je de bijbehorende, heel interessante verhalen. Zeker een aanrader!

Ondernemersvereniging Hazewinden

 

Brigitte van Ast-Sikkes

Afgelopen Juni hebben we een geweldige dag gehad met het team van Around010! Zij hebben ons de verborgen pareltjes van Rotterdam getoond. We hebben gegeten en gedronken met de Rotterdammers en hun hotspots in de stad. Ik kan Around010 meer dan aanbevelen!

Applikon Biotechnology Delft

 

Lisette Verheij

‚Äč

Bedankt voor de geweldige tour door Rotterdam. De regen heeft ons niet tegengehouden en we hebben een geweldige tijd gehad! Onze sales collega's uit de VS hebben genoten van de non-standard gesprekken tijdens de tour. Wat een gaaf idee om de dag te eindigen met een bezoek aan de Pelgrim Brouwerij in Delfshaven, wat erg interessant was voor onze Amerikaanse gasten!

Voor een fantastische, urban tour in DE stad van Nederland kan ik Around010 van harte aanbevelen. Beleef en ervaar het beste van Rotterdam met deze enthousiaste mannen!
 

SR Productions BV

 

Shirma Rouse

Het team van Around010 geeft je een tour door het 'echte' Rotterdam! Rotterdam door de ogen van deze liefhebbers van hun geweldige stad! Ik woon zelf al 15 jaar in Rotterdam,

maar na de tour is mijn liefde voor de stad alleen maar groter geworden. Geniet van deze tour met Around010,

je zal versteld staan! 

Rijkswaterstaat Rotterdam

 

Patricia de Paepe 

Een ontzettend leuk afdelingsuitje gehad met Around010. De heren, die zich uitstekend hadden voorbereid, nemen je mee langs de leukste plekken van Rotterdam. Zeer informatief en met een leuke dosis humor sta je onder andere stil bij verborgen parken en memorabele plekken die Rotterdam gemaakt hebben tot wat zij nu is. Daarnaast mogen de leuke plekken waar een drankje wordt genuttigd niet vergeten worden. Van ouderwets Rotterdamse gezelligheid in de Ballentent tot een cocktail op hoogte in de Suicide Bar, overal is aan gedacht.

Een ware aanrader.

COMPANY TOURS 

APPLIKON BIOTECHNOLOGY

INSTAGRAM