Teamuitjes

  • Diverse uitjes beschikbaar, binnen- en buitenactiviteiten in Rotterdam voor jouw teamdag

  • Lokale hotspots, de tofste horeca plekken van dit moment en gerse Rotterdamse verhalen

  • Groepen vanaf 10 personen met teamgame 

Ben jij aangewezen om het teamuitje te organiseren? Heb je geen idee wat nu weer te organiseren en heb je hier ook helemaal geen tijd voor? Laat Around010 Events de dag voor jou verzorgen. We hebben dag(deel) events in alle delen van de stad en met gave horecapartners.

 

Wil jij alleen een lunch en middagprogramma en ben je benieuwd naar Rotterdam Noord? Ga je liever biertjes tappen en jeu de boulen? Geen probleem we regelen het.

Wil je juist lekker met een watertaxi of rib boot de maas op en erna lekker borrelen? Ook dat kunnen we verzorgen. Uitgangspunt is natuurlijk Rotterdam, haar lokale ondernemers en de gaafste plekken die de echte Rotterdammer ook bezoekt.

 

Ontbijt, lunch, diner of vergaderen is geen probleem. We regelen de gaafste plekken en vullen jouw dag aan met te gekke activiteiten of een gerse citywalk waar we je alles vertellen over de Rotterdamse mentaliteit en haar bewoners. Cultureel, architectuur, bijnamen… alles komt aan bod. Je gaat scoren met jouw bedrijfsuitje in de hipste stad van dit moment, Rotterdam.

Prijs vanaf 29,95 euro p.p. (excl btw)

© 2021 Around010 Events Rotterdam